Sportiefzijn

go to bottom

Aanmelding SneeuwFit trainingen 2020-2021

Je kunt jezelf via twee manieren aanmelden:
- Door het invullen van onderstaand formulier en daarna op "verzenden" te klikken
- schriftelijk door onderstaande gegevens in te vullen, te printen en in een gefrankeerde enveloppe te sturen naar:

Ledenadministratie Skivereniging Brabant Noord-Oost
p/a Gerard Bruningstraat 12
5242 CX Rosmalen

wij ontvangen graag de volgende gegevens van je:

aanmeldformulier

velden met * zijn verplicht.

Vrouw Man *

(dd-mm-jjjj)

Ja Nee *

Ik meld me aan voor :

ZT1 - Rosmalen woensdagavond
BT2 - Drunen zondagochtend
BT3 - Vught zondagochtend

Je kunt de gegevens van de trainingen vinden op de pagina "plaats, tijd en kosten"

Let op !! Betaling deelnamekosten : Je krijgt géén acceptgiro toegezonden. Je wordt verzocht binnen veertien dagen na aanmelding en in ieder geval voor aanvang van je training het totaalbedrag van Contributie en Training over te maken.

Indien je als nieuw lid in wilt stappen tijdens de loop van het seizoen kunt je verzoeken om een aangepaste contributie voor de rest van het seizoen. Vermeld dit dan in het vak "Opmerkingen". Je ontvangt dan bericht van de vereniging over het te betalen bedrag.

Het rekeningnummer van Skivereniging Brabant Noord-Oost is: NL78 RABO 0121 1118 81.

Indien je lid bent van de NSkiV dien je je lidnummer te vermelden. Bij niet vermelding dien je het bedrag uit de kolom 'Geen lid NSkiV' over te maken.

go to top

algemeen e-mailadres: info@ski-brabant.nl