Sportiefzijn

Onze trainers

Eric van Bakel

Eric van BakelAls docent Sport en Bewegen en gediplomeerd skileraar A weet ik hoe belangrijk bewegen in het algemeen is en hoe nuttig een specifieke voorbereiding op de wintersport kan zijn.

Sinds 1986 ben ik werkzaam als docent Sneeuwfit bij Skivereniging Brabant Noord-Oost. En sinds die tijd verzorg ik elke zondagochtend in het winterseizoen om 10.00 uur de Sneeuwfittraining op mijn vaste stek in Vught. Dan bereiden de deelnemers zich onder mijn leiding voor op een fijne wintervakantie. Een betere voorbereiding betekent immers minder snel vermoeid raken en langer de concentratie vast kunnen houden waardoor je een kleinere kans hebt op blessures of ongelukken. Maar ook mensen die niet (meer) op wintersport gaan, vinden het fijn om lekker in de buitenlucht te sporten en in een gezellige groep te werken aan hun fitheid. Dat betekent dus meer genieten van je eigen lijf én van je vakantie!

Eric van Bakel

Ik zie u graag in de bossen van Vught voor een (proef)training!

Kelsey Severins

Kelsey

Mijn naam is Kelsey Severins. Ik heb de opleiding Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen.

Op diverse stageplekken heb ik al veel ervaring op kunnen doen in de sportwereld.
Ik geef bootcamps en geef trainingen waarbij ik mensen klaarstoom voor obstakel runs.
Verder geef ik personal training, begeleid ik mensen bij hun voeding en ben ik actief als verzorgster bij FC Den Bosch onder16.

Kortom, sport heeft mijn hart gestolen op alle vlakken.

Ik kijk er naar uit om de training te geven op de zondagochtend in Drunen, ik hoop jullie ook! Tot dan!

Gerard Bennik

Gerard Bennik-gezicht

Bevlogen van de sportieve kanten van de wintersport. Houdt van de samenhang gezelligheid en wintersport in Oostenrijk. Vindt sport - bewegen voor iedereen maar zeker voor alle wintersporters een must (voorkomen van blessures). Zelf een liefhebber van bewegen dus beoefent derhalve ook meerdere sporten.

Gerard Bennik

Na de opleiding voor sneeuwfit-trainer via de Nederlandse Ski Vereniging heb ik van 2002 tot 2018 met veel passie en plezier aan de Geffense Plas te Oss training gegeven. Na vele jaren hoofdtrainer in Oss te zijn geweest, ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Maar jullie zullen mij nog regelmatig als invaller terugzien!

Andere sporten die ik graag doe: 's winters mountainbiken; hardlopen (recreatief); 's zomers tourfietsen, hardlopen, zeilen en sinds kort met een aantal mede sneeuwfitters golfen.

Erwin Kappen

Erwin Kappen-gezicht

Ik ben afkomstig uit Oss. Ik heb op het CIOS in Arnhem mijn diploma gehaald voor sportcoördinator (niveau 4). Daarna heb ik meerdere baantjes in de sport gehad maar ik kreeg nog geen vast contract.

Wel deed ik ervaring op door regelmatig in te vallen als trainer bij de skivereniging Brabant Noord-Oost. Dat is het werk wat ik het liefste doe.

Erwin Kappen

Vanaf januari 2018 ben ik opgenomen in het vaste team van trainers. In de toekomst zou ik graag volledig werkzaam willen zijn in de sport.

Ik ben natuurlijk ook wintersporter: Ik ben bijna 10 jaar achtereenvolgend op wintersport geweest en ik heb zowel geskied als gesnowboard. Daarnaast ben ik ook een fanatiek sporter in de sporten: MMA/zelfverdediging en calistenics/fitness.

Ik kijk er erg naar uit om met jullie aan de slag te gaan!

Sigrid van Dijk

Op mijn 12e jaar ben ik begonnen met skiën en het wintersportvirus heeft mij sindsdien niet meer losgelaten.

Nadat ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) in Den Haag heb afgerond heb ik als trainer in een sport-medisch trainingscentrum gewerkt. In die tijd heb ik ook de docentenopleiding 'Sneeuwfit' gevolgd bij de Nederlandse Ski-Vereniging.

Bij Ski-vereniging Zwolle heb ik zeven jaar Sneeuwfit-trainingen verzorgd (voornamelijk zaaltrainingen) en bij Ski-vereniging Apeldoorn één jaar. Zelf ben ik nog een actieve tennisster en probeer ik in de zomer buiten door te trainen met een klein, gezellig groepje. Ik ga elk jaar skiën, het liefst in Oostenrijk.

Sigrid van Dijk

Ik vind het belangrijk dat deelnemers de trainingen op hun eigen niveau mee kunnen doen en plezier hebben in de training. Voldoende bewegen is een voorwaarde voor een goede gezondheid en daar draag ik met de trainingen graag aan bij.

Tot het seizoen 2018-2019 heb ik de binnentrainingen in Rosmalen verzorgd. Ik ben niet meer langer permanent beschikbaar als trainer in Rosmalen, maar ik ben wel nog invaltrainer. Bovendien doe ik nog wel als deelnemer mee aan de trainingen.

algemeen e-mailadres: info@ski-brabant.nl